Akcija!

Betonska žardinjera Ratan Sahara

4,500RSD Sa PDV-om

Betonska žardinjera Ratan Sahara

dekorativni dvorišni element uklopiv uz svaki ambijent.

Zbog svoje visine i težine idealna kao barijera  uz objekte kako bi se izbeglo neželjeno parkiranje.

Eksterijer čini bogatijim, svojim kapacitetom pruža dom većem broju ukrasnog cveća i po nekoj vrsti manjih četinara.

Uz kombinaciju sa česmom OSTVARUJETE POPUST na žadinjeru.

Opis

Betonska žardinjera Ratan Sahara

je dekorativni detalj za dvorišta izrađen od betona sa najsavremenijim aditivima.  Detalj koji krasi mesta za odmor i relaksaciju, vikendice, bašte, javne površine. 

Betonska žardinjera Ratan Sahara

se izrađuje od Profi cementa marke 42.5 na i mešavine kvarcnog i rečnog peska uz dodatak elastifikatora koja garantuju dugotrajnost. Na dnu su  u procesu proizvodnje ostavljene rupe za odvod viška vode. Žardinjera je u celosti od betona i ne sadrži lake agregate. Time je garantovana dugotrajnost.

Betonska žardinjera Kolokazija Sahara se izrađuje u već proverenim kombinacijama boja. Može se dobiti i kao osnovna siva (nefarbana) pa se naknadno može farbati radi uklapanja u tonove ambijenta. Mada, kombinacije boja i aplikacija na žardinjeri prikladne su i kombinaciji boja kako Betonskih česmi tako i Betonskih roštilja, klupa stolova te uvek postoji mogućnost izrade kompletnog dvorišnog mobilijara u jednoj varijanti.

Kombinacije boja:

Dimenzije: d:40cm š:40cm v:40cm

Kapacitet zemlje: cca. 30 litara

Tehnički detalji

Betonska žardinjera se može postaviti kako na betonsku tako i na zemljanu površinu. Preporučljivo je da se u cilju bolje drenaže zemlje i  smanjenja pojave buđi na dnu žardinjere naspe tanji sloj oblutaka iz šljunka separacije od 20 do 40mm. Preko sloja kamena se stavlja sloj geotekstila. Rupe na dnu su adekvatnog promera tako da se prilikom zalivanja cveća ne prave bare na betonu.

Korisni savet:

     -Žardinjere se obično postavljaju po obodima staza ili uz sam objekat. Kada se postavljaju po obodima staza potrebno je žardinjeru izdići iznad staze barem 1cm kako bi prilikom održavanja staze mogla isprati nečistoća ispod žardinjere i kako se ne bi omogućilo stanište za raznorazne insekte.  Kada se žadinjere postavljaju uz objekat važi isto pravilo s tim da bi žardinjeru trebalo odmaći od objekta barem 10cm kako usled vlage iz zemljišta ne bi došlo do pojave algi na zidovima objekta.

Dodatne informacije

Težina 40 kg
Dimenzije 38 × 38 × 40 cm

Možda će vam se svideti …