Betonska cesma Ciglica

12,500RSD

Betonska cesma Ciglica

je dekorativni dvorišni element. Neizostavan deo svakog placa na kom ima trave, biljaka, drveća. Sastavni deo doma. Izvor vode u dvorištu.

Opis

Betonska cesma Ciglica

je dekorativni dvorišni element izrađen od betona sa najsavremenijim aditivima.  Detalj koji krasi dvorište vikendice, doma, bašte, javne površine.

Betonska cesma Ciglica

se izrađuje od Profi cementa marke 42.5 na i mešavine kvarcnog i rečnog peska uz dodatak adekvatnih plastifikatora i elastifikatora koja garantuju dugotrajnost. . Česma je u celosti od betona i ne sadrži lake agregate kako bi se garantovala dugotrajnost, dakle čist beton bez gipsa i sl. .

Česma Ciglica se izrađuje u standardnoj boji, mada se može dobiti i kao osnovna siva (cementna, bez farbanja).

Delovi

Sastoji se iz 5 delova:

  • Postolje 75x60cm debljine 6cm sa zaobljenim ivicama
  • Stub sa otvorom za slavinu 20x20cm visine 90cm
  • Korito 45x40cm visine 25cm (unutrašnjost 33x30cm dubine 20cm) debljina zida 6cm
  • Kapa četvrtaastog stepenastog oblika 26x26cm 10cm visine
  • Dekorativni poklopac postolja u obliku ćiriličnog slova G

Visina česme je 107cm, otvor za slavinu je na 85cm visine.

Razmak između vodovodne i kanalizacione instalacije ne bi trebao biti veći od 30cm. Unutrašnjost česme ima dovoljno prostora za instalaciju bilo da se radi o promeru 1/2 ili 3/4 cola i preporučuju se isključivo fluidtherm vodovodne cevi i ventili nekog renomiranog proizvođača. 

 

*svi podaci su informativnog karaktera i služe radi lakšeg planiranja ugradnje i održavanja. Slike i video zapisi se u nijansama mogu razlikovati od stvarnih modela jer se rade ručno. Betonske česme Meljak nisu odgovorne za nepravilnu i nestručnu ugradnju, kao ni za oštećenja nastala istom. Za sve informacije vam uvek stojimo na raspolaganju.