Betonski rostilj Krov Rust

42,000RSD Sa PDV-om

Betonski rostilj Krov Rust

je dekorativni dvorišni element. Spreman za letnjikovac, trem, dvoriste u kombinaciji sa betonskim cesmama i klupama. Jedinstveni vrt. Dostupna čelična rešetka od kvadratnog gvožđa uz doplatu od 7000 dinara.

Opis

Betonski rostilj Krov Rust

je dekorativni dvorišni element izrađen od betona sa najsavremenijim aditivima.  Detalj koji krasi dvorište vikendice, doma, bašte, javne površine. U kombinaciji cesme i zardinjere u istom tonu dobija se prijatan sklad, ambijent za odmor i relaksaciju. Zbog svoje anatomije obezbeđena je dobra promaja vazduha, samim tim izbegnuto je zagusenje i vracanje dima. Može se postaviti i uz same nadstresnice-letnjikovce kako bi se u slucaju kise moglo neometano rostiljati, dok sam rostilj stite dve masivna krovica.

Dostupna čelična rešetka od kvadratnog gvožđa uz doplatu od 7000 dinara.

Betonski rostilj Krov Rust

se izrađuje od Profi cementa marke 42.5 na i mešavine kvarcnog i rečnog peska uz dodatak adekvatnih plastifikatora i elastifikatora koja garantuju dugotrajnost. Uz roštilj dolazi i potreban broj šamotne cigle debljine 2cm i set za ugradnju iste. Sastoji se iz sest elemenata (postolje, radna ploca, loziste, ceona ploca, dva krovica) U celosti od betona i ne sadrži lake agregate kako bi se garantovala dugotrajnost, dakle čist beton bez gipsa i sl.

Pre montaze je potrebna priprema terena u vidu ploce od armiranog betona minimalne debljine 10cm i najmanje stara 7 dana.

Betonski rostilj Krov Rust se izrađuje u standardnoj varijanti, mada se može dobiti i kao osnovna siva (cementna, bez farbanja).

Sastoji se iz 6 zasebnih delova

  • postolje je visine 72cm, dubine 50cm i širine 70cm
  • ploča je 100x50cm u luku 66cm
  • ložište je širine 58cm i dubine 43cm sa imitacijom klinker cigle
  • čeona ploča sa imitacijom klinker cigle
  • krovna ploča 2 komada sa imitacijom biber crepa dimenzija 51x60cm

ukupna visina roštilja iznosi 170cm

Dodatne informacije

Težina 600 kg
Dimenzije 50 × 100 × 173 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Betonski rostilj Krov Rust“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …