Betonska fontana Decak sa ribom

21,000RSD

Betonska fontana Decak sa ribom

dekorativni betonski element za terase i dvorišta. Odmor od svega se može isplanirati jednom do dva puta godišnje. Mala oaza mira vam može biti dostupna svakodnevno, samo za vas. Relaksirajući žubor vode posle napornog dana opušta sva čula.

Uz kombinaciju sa česmom ambijent je višestruko bogatiji i dobija na vrednosti celokupnog objekta.

Opis

Betonska fontana Decak sa ribom

je dekorativni detalj za dvorišta izrađen od betona sa najsavremenijim aditivima.  Detalj koji krasi mesta za odmor i relaksaciju, terase, lođe, balkone, verande, veća predvorja, vikendice, bašte, javne površine.

Betonska fontana Decak sa ribom

se izrađuje od Profi cementa marke 42.5 na i mešavine kvarcnog i rečnog peska uz dodatak elastifikatora koja garantuju dugotrajnost. Mesta kroz koje protiče voda su posebno zaštićena hidrofobnim sredstvima koje pružaju adekvatnu hidroizolaciju . Betonska fontana Ćupovije u celosti od betona i ne sadrži lake agregate. Time je garantovana dugotrajnost.

Betonska fontana Decak sa ribom se izrađuje u već proverenim kombinacijama boja. Može se dobiti i kao osnovna siva (nefarbana) pa se naknadno može farbati radi uklapanja u tonove ambijenta. Mada, kombinacije boja i aplikacija na fontani prikladne su i kombinaciji boja kako Betonskih česmi tako i Betonskih roštilja, klupa stolova te uvek postoji mogućnost izrade kompletnog dvorišnog mobilijara u jednoj varijanti.

Kombinacije boja:

  • CRVENO-CRNA uklopiva sa česmom na slici Ciglica roštiljem KROV

Dimenzije: d:70cm š:70cm v:120cm

Kapacitet vode: 12 litra

Tehnički detalji

Betonska fontana Decak sa ribom se može postaviti kako na betonsku tako i na zemljanu površinu. Kroz fontanu je već instalirano crevo za cirkulaciju vode od korita do izvorišta u gornjem ćupu. Uz fontanu u kompletu dolazi i vodena pumpa sa regulatorom protoka vode.

Za kvalitetan, dugotrajan rad važno je da voda u fontani bude čista. Pumpu s vremena na vreme treba isprati pod mlazom vode kako bi se omogućio konstantan protokk vode i kako ne bi došlo do kvara usled zagušenja.

Dodatne informacije

Težina 105 kg
Dimenzije 70 × 70 × 120 cm