Betonski rostilj prirodni kamen

Betonski rostilj prirodni kamen 

moderan detalj za svako dvorište. Višestruko obogaćuje eksterijer i podiže vrednost čitavom objektu. Zbog svog prirodnog izgleda se uklapa kako u savremene tako i u etno ambijente.Ukupne težine oko 600kg.

Opis

Betonski rostilj prirodni kamen

je dekorativni dvorišni element izrađen od betona sa najsavremenijim aditivima.  Detalj koji krasi dvorište vikendice, doma, bašte, javne površine.

Betonski rostilj prirodni kamen

se izrađuje od Profi cementa marke 42.5 na i mešavine kvarcnog i rečnog peska uz dodatak adekvatnih plastifikatora i elastifikatora koja garantuju dugotrajnost. Uz roštilj dolazi i potreban broj šamotne cigle debljine 2cm i set za ugradnju iste. Sastoji se iz sest elemenata (postolje, radna ploca, loziste, ceona ploca, dva krovica) U celosti od betona i ne sadrži lake agregate kako bi se garantovala dugotrajnost, dakle čist beton bez gipsa i sl. Uz ovaj rostilj savrseno pristaje  Kamena česma i po koja žardinjera obložena prirodnim kamenom.

Pre montaze je potrebna priprema terena u vidu ploce od armiranog betona minimalne debljine 10cm i najmanje stara 7 dana.

Betonski rostilj prirodni kamen se izrađuje u standardnoj varijanti, mada se može dobiti i kao osnovna siva (cementna, bez farbanja).

Tehnički detalji

  • postolje je visine 80cm, dubine 50cm i širine 77cm
  • ploča je 50x100cm
  • ložište je širine 58cm i dubine 43cm

ukupna visina roštilja iznosi 170cm

Rok za izradu 10-20 dana.