Betonska žardinjera Ružica

3,600RSD

Betonska žardinjera Ružica

je dekorativni dvorišni element uklopiv uz svaki ambijent. Uz kombinaciju sa česmom OSTVARUJETE POPUST na žadinjeru. Sa najpopularnijim dezenima Sahara i Led vaš vrt postaje rajski.

Opis

Betonska žardinjera Ružica

je dekorativni dvorišni element izrađen od betona sa najsavremenijim aditivima.  Detalj koji krasi dvorište vikendice, doma, bašte, javne površine.

Betonska žardinjera Ružica

se izrađuje od Profi cementa marke 42.5 na i mešavine kvarcnog i rečnog peska uz dodatak adekvatnih plastifikatora i elastifikatora koja garantuju dugotrajnost. Na dnu su već izbušene rupe za odvod. Žardinjera je u celosti od betona i ne sadrži lake agregate kako bi se garantovala dugotrajnost, dakle čist beton bez gipsa i sl. .

Betonska žardinjera Ružica se izrađuje u ustaljenim kombinacijama boja i aplikacija, mada se može dobiti i kao osnovna siva (cementna, bez farbanja) pa se naknadno može farbati radi uklapanja u boju fasade kuće-ambijenta generalno. Kombinacije boja na žardinjeri prikladne su i kombinaciji boja kako Betonskih česmi tako i Betonskih roštilja, klupa stolova te uvek postoji mogućnost izrade kompletnog dvorišnog mobilijara u jednoj varijanti.

Kombinacije boja:

Dimenzije: d:55cm š:20cm v:22cm