Betonska stopa Garden step 80×45

2,500RSD

Betonska stopa Garden step 80×45

dekorativni dvorišni element uklopiv uz svaki ambijent. U mnogim slučajevima može zameniti betonske staze kroz vrtove. Mogu se lepo uklopiti uz alpinetume. Idealni za gazišta oko fontanskih jezera ili izvorišta.

Idealno za ambijente gde se izbegava brutalizam betonskih površina i gde se potencira prisustvo prirodnih elemenata.

Eksterijer čini bogatijim i znatno podiže vrednost objekta. Mogućnost kombinovanja sa česmama, klupama, roštiljima i žardinjerama u istom tonu.

Opis

Betonska stopa Garden step 80×45

je dekorativni detalj za dvorišta izrađen od betona sa najsavremenijim aditivima.  Detalj koji krasi mesta za odmor i relaksaciju, vikendice, bašte, javne površine.

Betonska stopa Garden step 80×45

se izrađuje od Profi cementa marke 42.5 na i mešavine kvarcnog i rečnog peska uz dodatak elastifikatora koja garantuju dugotrajnost. Garden step je u celosti od betona i ne sadrži lake agregate. Time je garantovana dugotrajnost.

Betonska stopa Garden step 80×45 se izrađuje u već proverenim kombinacijama boja. Može se dobiti i kao osnovna siva (nefarbana) pa se naknadno može farbati radi uklapanja u tonove ambijenta. Mada, kombinacije boja i aplikacija na Garden step ploči prikladne su i kombinaciji boja kako Betonskih česmi tako i Betonskih roštilja, klupa stolova te uvek postoji mogućnost izrade kompletnog dvorišnog mobilijara u jednoj varijanti.

Kombinacije boja:

Dimenzije: d:80cm š:45cm deb:3cm

Tehnički detalji

Betonska stopa Garden step 80×45 se može postaviti kako na betonsku tako i na zemljanu površinu. Preporučljivo je da se u cilju bolje drenaže zemlje i  smanjenja pojave buđi  naspe tanji sloj  drobljenog kamena separacije od 0 do 10mm.

Korisni savet:

Betonska stopa Garden step 80×45 se obično postavlja po sredini dvorišta ili uz sam objekat.