Betonska stopa Garden step 65×50

2,000RSD

Betonska stopa Garden step 65×50

dekorativni dvorišni element uklopiv uz svaki ambijent.

Idealno za ambijente gde se izbegava brutalizam betonskih površina i gde se potencira prisustvo prirodnih elemenata.

Eksterijer čini bogatijim i znatno podiže vrednost objekta. Mogućnost kombinovanja sa česmama, klupama, roštiljima i žardinjerama u istom tonu.

Opis

Betonska stopa Garden step 65×50

je dekorativni detalj za dvorišta izrađen od betona sa najsavremenijim aditivima.  Detalj koji krasi mesta za odmor i relaksaciju, vikendice, bašte, javne površine.

Betonska stopa Garden step 65×50

se izrađuje od Profi cementa marke 42.5 na i mešavine kvarcnog i rečnog peska uz dodatak elastifikatora koja garantuju dugotrajnost. Garden step je u celosti od betona i ne sadrži lake agregate. Time je garantovana dugotrajnost.

Betonska stopa Garden step 65×50 se izrađuje u već proverenim kombinacijama boja. Može se dobiti i kao osnovna siva (nefarbana) pa se naknadno može farbati radi uklapanja u tonove ambijenta. Mada, kombinacije boja i aplikacija na Garden step ploči prikladne su i kombinaciji boja kako Betonskih česmi tako i Betonskih roštilja, klupa stolova te uvek postoji mogućnost izrade kompletnog dvorišnog mobilijara u jednoj varijanti.

Kombinacije boja:

Dimenzije: d:65cm š:50cm deb:4cm

Tehnički detalji

Betonska stopa Garden step 65×50 se može postaviti kako na betonsku tako i na zemljanu površinu. Preporučljivo je da se u cilju bolje drenaže zemlje i  smanjenja pojave buđi  naspe tanji sloj  drobljenog kamena separacije od 0 do 10mm.

Korisni savet:

Betonska stopa Garden step 65×50 se obično postavlja po sredini dvorišta ili uz sam objekat.