Betonska cesma Woody

12,000RSD

Betonska cesma Woody

je dekorativni dvorišni element etno izgleda uklopivo u svaki ambijent. Savršeno se uklapa uz tradicionalni seoski ambijent poput kačara, košara, starih kamenih bunara sa drvenim santračem ili pak đermom. Unikatna izrada.

 

Opis

Betonska cesma Woody

je dekorativni dvorišni element izrađen od betona sa najsavremenijim aditivima.  Detalj koji krasi dvorište vikendice, doma, bašte, javne površine. Specijalnom tehnikom izrade dobija se starosni efekat te asocira na nekadašnja vremena i tadasnji nacin gradnje, oblikovanja i ukrasavanja dvorisnih detalja. Značajno podiže vrednost objekta i sveopšti vizuelni doživljaj.

Betonska cesma Woody

se izrađuje od Profi cementa marke 42.5 na i mešavine kvarcnog i rečnog peska uz dodatak adekvatnih plastifikatora i elastifikatora koja garantuju dugotrajnost.  Česma je u celosti od betona te je dugotrajnost zagarantovana,

Betonska cesma Woody  se izrađuje specijalnim tehnikama nanošenja, preslojavanja i sušenja boje.

 Tehnički detalji

Česma se postavlja na prethodno armiranu betonsku ploču minimalnih dimenzija 70x70cm kolika je dimenzija postolja ali je preporučljivo da bude veća barem za 20%, odnosno 90x90cm i 10cm debljine. U ploči bi odmah trebalo ostaviti otvor u vidu rupe prečnika 30cm za dovod i odvod iz razloga što je lavabo ujedno postolje i naleže celom površinom na tlo. Još jedna prednost betonskih elemenata je što im nije potrebno nikakvo dodatno održavanje i nakon nekoliko godina. Prašina i suvi ostaci kišnice su gotovo nevidljivi. Česmu nikako ne prati abrazivnim ili hemijskim sredstvima koja u sebi sadrže razređivače, alkohole ili sonu kiselinu.

Česma je ukupne visine 106cm, visina do slavine 92cm i  sastoji se  iz pet falcovanih delova

  • postolje 52 x 34 x 26cm (d/š/v)
  • lavabo sa rupom za slivnik i PVC slivnikom ∅50 35 x 27 x 25cm stubni deo, 33 x 55cm korito, 57cm ukupna dubina”do zida” (d/š/v)
  • stub 27 x 34 x 25 cm (d/š/v) (32 x 39cm sa simsom)
  • stub sa otvorom sa slavinu 27 x 34 x 25 cm (d/š/v) (32 x 39cm sa simsom)
  • poklopac 33 x 43 x 7cm (d/š/v)

Fiksiranje se vrši  građevinskim lepkovima ili cementnim malterom. Stub se zatim montira u ležište na zadnji deo lavaboa, izvlači se instalacija kroz otvor na stubu i montira slavina. Pre montaže poklopca obavezno pustiti česmu u rad radi kontrole spojeva.   Otvor za slavinu je na visini 90cm od tla.

Dodatne informacije

Dimenzije 62 × 65 × 115 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Betonska cesma Woody“