Akcija!

Betonska cesma mornarska

12,000RSD 11,000RSD Sa PDV-om

Betonska cesma mornarska 

za svako dvoriste, park, vikendicu. Uz fontanu, bazen, letnjikovac. Za barbe, kapetane, mornare, moreplovce. Mediteranska.

Opis

Betonska cesma mornarska

je dekorativni dvorišni element izrađen od betona sa najsavremenijim aditivima.  Detalj koji krasi dvorište vikendice, doma, bašte, narocito ukoliko se nalazi uz bazen, fontanu, alpinetum. Svojom bojom i dizajnom stuba na molu za koji se vezuju camci stvara atmosferu mediterana. 

Betonska cesma mornarska

se izrađuje od Profi cementa marke 42.5 na i mešavine kvarcnog i rečnog peska uz dodatak adekvatnih plastifikatora i elastifikatora koja garantuju dugotrajnost. Česma je u celosti od betona i ne sadrži lake agregate kako bi se garantovala dugotrajnost, dakle čist beton bez gipsa i sl. .

 Savršeno se uklapa uz Parkovsku Klupu i žardinjere

Tehnički detalji

Česma se postavlja na prethodno armiranu betonsku ploču minimalnih dimenzija 50x40cm kolika je dimenzija postolja ali je preporučljivo da bude veća barem za 20%, odnosno 70x50cm i 8-10cm debljine.

Česma se sastoji iz 5 delova

  • nosač stuba
  • stob sa otvorom za slavinu
  • poklopac stuba
  • postolje lavaboa
  • lavabo

Tehnički detalji

Česma se postavlja na prethodno armiranu betonsku ploču minimalnih dimenzija 60x40cm kolika je dimenzija postolja ali je preporučljivo da bude veća barem za 20%, odnosno 80x60cm i 10cm debljine.

Fiksiranje se vrši  građevinskim lepkovima  cementnim malterom. Mornarska česma ne zauzima puno prostora i može se postaviti uz sam objekat. Postolje stuba ima ravne površine koje prate širinu lavaboa pa se na njih može spustiti sapun, saksija sa cvećem ili čak neki detalj koji asocira na more.  Pre montaže poklopca obavezno pustiti česmu u rad radi kontrole spojeva. Poklopac je takođe ravan pa i on može poslužiti kao polica. Ukupna visina postavljene česme je 105cm dok je slavina na visini 95cm od tla.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Betonska cesma mornarska”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *