Akcija!

Betonska cesma Labud

Original price was: 12,500RSD.Current price is: 12,000RSD.

Betonska cesma Labud

je dekorativni dvorišni element. Sivo bela kombinacija uklapa se u gotovo svaki ambijent, kako za manja tako i za veća dvorišta. Ljubitelji baštenskih figura svoje dvorište mogu da ulepšaju ovim lepim detaljem.

SVA PITANJA NAM MOŽETE POSTAVITI NA 062398647 Poziv, SMS, Viber, WhatsApp svaki dan između 9 i 21h

Opis

Betonska cesma Labud

je dekorativni dvorišni element izrađen od betona sa najsavremenijim aditivima.  Detalj koji krasi dvorište vikendice, doma, bašte, javne površine. Za ljubitelje dvorišnih detalja, za sve one koji znaju šta hoće ova česma je idealna kombinacija uz svaku kuću.

Betonska cesma Labud

se izrađuje od Profi cementa marke 42.5 na i mešavine kvarcnog i rečnog peska uz dodatak adekvatnih plastifikatora i elastifikatora koja garantuju dugotrajnost. Kroz većinu česama u zavisnosti od modela je pripremljena vodovodna instalacija prema standardima, kao i odvod. Česma je u celosti od betona i ne sadrži lake agregate kako bi se garantovala dugotrajnost, dakle čist beton bez gipsa i sl. .

Uz česmu se uklapaju razne žardinjere

 

Tehnički detalji

Česma se postavlja na prethodno armiranu betonsku ploču minimalnih dimenzija 40x40cm kolika je dimenzija postolja ali je preporučljivo da bude veća barem za 20%, odnosno 60x60cm i 10cm debljine.

Česma se sastoji iz 4 dela

  • postolje 40x40cm površine, inače šestougaonog oblika visine 55cm
  • lavabo 70x72cm,
  • stub
  • poklopac
  • figura Labuda 

Postolje (donji deo česme)  se fiksira za ploču tek kada se “izvuče” dovodna i odvodna cev čije ose treba da budu na maksimalnom razmaku od 30cm, dok je u ovom slučaju prostor ograničen pa se za odvod praktikuje sifon za lavabo sa fleksibilnim crevom a odvodna cev ide uz samu vodovodnu. Fiksiranje se vrši  građevinskim lepkovima  ili cementnim malterom.  Stub se zatim montira na zadnji deo lavaboa, izvlači se instalacija kroz otvor na stubu i montira slavina. Pre montaže poklopca obavezno pustiti česmu u rad radi kontrole spojeva.  Ukupna visina postavljene česme je 135cm. Otvor za slavinu je  na visini 95cm od tla.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Betonska cesma Labud“