Betonska fontana Ćupovi Rust

17,000RSD

Betonska fontana Ćupovi Rust

dekorativni betonski element za terase i dvorišta.

Uz kombinaciju sa česmom ambijent je višestruko bogatiji i dobija na vrednosti celokupnog objekta.

Opis

Betonska fontana Ćupovi Rust

je dekorativni detalj za dvorišta izrađen od betona sa najsavremenijim aditivima.  Detalj koji krasi mesta za odmor i relaksaciju, terase, lođe, balkone, verande, veća predvorja, vikendice, bašte, javne površine.

Betonska fontana Ćupovi Rust

se izrađuje od Profi cementa marke 42.5 na i mešavine kvarcnog i rečnog peska uz dodatak elastifikatora koja garantuju dugotrajnost. Mesta kroz koje protiče voda su posebno zaštićena hidrofobnim sredstvima koje pružaju adekvatnu hidroizolaciju . Betonska fontana Ćupovije u celosti od betona i ne sadrži lake agregate. Time je garantovana dugotrajnost.

Betonska fontana Ćupovi Rust se izrađuje u već proverenim kombinacijama boja. Može se dobiti i kao osnovna siva (nefarbana) pa se naknadno može farbati radi uklapanja u tonove ambijenta. Mada, kombinacije boja i aplikacija na fontani prikladne su i kombinaciji boja kako Betonskih česmi tako i Betonskih roštilja, klupa stolova te uvek postoji mogućnost izrade kompletnog dvorišnog mobilijara u jednoj varijanti.

Kombinacije boja:

  • CRVENO-CRNA uklopiva sa česmom na slici Ciglica roštiljem KROV

Dimenzije: d:50cm š:50cm v:70cm

Kapacitet vode: 4 litra

Tehnički detalji

Betonska fontana Ćupovi se može postaviti kako na betonsku tako i na zemljanu površinu. Kroz fontanu je već instalirano crevo za cirkulaciju vode od korita do izvorišta u gornjem ćupu. Uz fontanu u kompletu dolazi i vodena pumpa sa regulatorom protoka vode.

Za kvalitetan, dugotrajan rad važno je da voda u fontani bude čista. Pumpu s vremena na vreme treba isprati pod mlazom vode kako bi se omogućio konstantan protokk vode i kako ne bi došlo do kvara usled zagušenja.