Betonska cesma Velika stanglica Brownie

Betonska cesma Velika stanglica Brownie 

je dekorativni dvorišni element. Zbog velikog postolja i velike kape sa ravnom površinom korisna je za letnje kuhinje, pri organizaciji raznih skupova, roštiljanja mogu se odlagati čaše, tanjiri i sl.. Uz kombinaciju stampanog betona objektu uz koji je postavljena značajno podiže prodajnu vrednost.

NIJE ISTO KAO PATINIRANI MODEL ZLATIBOR 

Opis

Betonska cesma Velika stanglica Brownie

je dekorativni dvorišni element izrađen od betona sa najsavremenijim aditivima.  Detalj koji krasi dvorište vikendice, doma, bašte, javne površine. Zbog velikog postolja i velike kape sa ravnom površinom korisna je za letnje kuhinje, pri organizaciji raznih skupova, roštiljanja mogu se odlagati čaše, tanjiri i sl.. Uklopiva u ambijente sa stampanim betonom. Zardinjere dostupne u istoj boji.

Betonska cesma Velika stanglica Brownie

se izrađuje od Profi cementa marke 42.5 na i mešavine kvarcnog i rečnog peska uz dodatak  elastifikatora koja garantuju dugotrajnost.  Česma je u celosti od betona i ne sadrži lake agregate kako bi se garantovala dugotrajnost, dakle čist beton bez gipsa i sl. . Radi lepšeg ambijenta uz česmu preporučuje  žardinjera ili klupa

Česma Stanglica se izrađuje u standardnoj boji, mada se može dobiti i kao osnovna siva (cementna, bez farbanja).

Tehnički detalji

Česma se postavlja na prethodno armiranu betonsku ploču minimalnih dimenzija 80x80cm kolika je dimenzija postolja ali je preporučljivo da bude veća barem za 20%, odnosno 100x100cm i 10cm debljine.

Česma se sastoji iz 9 delova

  • postolje za korito (trodelno) 52x20x9cm 2kom 36x20x9cm 1kom
  • korito 45x60cm visine 35cm (30×45 unutrašnjost)
  • stub 3x 20x44cm visine 32cm
  • poklopac 50x30cm debljine 6cm

Postolje (donji deo česme) na kojem stoji lavabo se fiksira za ploču tek kada se “izvuče” dovodna i odvodna cev čije ose treba da budu na maksimalnom razmaku od 35cm. Fiksiranje se vrši građevinskim lepkovima ili cementnim malterom.  Stub se sastoji iz tri dela. Montira nezavisno iza korita, s tim da se između drugog i trećeg dela umeće L polica. Izvlači se instalacija kroz otvor na stubu i montira slavina. Pre montaže poklopca obavezno pustiti česmu u rad radi kontrole spojeva.  Ukupna visina postavljene česme je 105cm.Otvor za slavinu je na visini 94cm od tla.

*svi podaci su informativnog karaktera i služe radi lakšeg planiranja ugradnje i održavanja. Slike i video zapisi se u nijansama mogu razlikovati od stvarnih modela jer se rade ručno. Betonske česme Meljak nisu odgovorne za nepravilnu i nestručnu ugradnju, kao ni za oštećenja nastala istom. Za sve informacije vam uvek stojimo na raspolaganju.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Betonska cesma Velika stanglica Brownie“