Betonska cesma Kulir K8 Siva

12,000RSD

Betonska cesma Kulir K8 Siva

je dekorativni dvorišni element. K8 kulir je kombinacija separisanog prirodnog crnog i belog kamena pa se uklapa uz svaku fasadu.

Available on backorder

Opis

Betonska cesma Kulir K8 Siva

je dekorativni dvorišni element izrađen od betona sa najsavremenijim aditivima.  Detalj koji krasi dvorište vikendice, doma, bašte, javne površine.

Betonska cesma Kulir K8 Siva

se izrađuje od Profi cementa marke 42.5 na i mešavine kvarcnog i rečnog peska uz dodatak elastifikatora koja garantuju dugotrajnost.. . Kulir je mozaik zrnasti malter od različitih boja, silikonske je strukture i veoma otporan na sve vremenske uticaje, starenje i mehanička oštećenja. Radi lepšeg ambijenta uz česmu preporučuje i neka žardinjera ili klupa

Betonska cesma Kulir K8  se izrađuje u vise standardnih boja, mada se može dobiti i kao osnovna siva (cementna, bez farbanja).

Tehnički detalji

Česma se postavlja na prethodno armiranu betonsku ploču minimalnih dimenzija 80x40cm kolika je dimenzija postolja ali je preporučljivo da bude veća barem za 20%, odnosno 100x60cm i 10cm debljine.

Česma se sastoji iz 4 dela

    • postolje 60x40cm
    • lavabo 40x60cm, zadnji deo 35x35cm ukupno 80x60cm
    • stub 35x35cm visine 60cm
  • poklopac 41x41cm debljine 6cm

Postolje (donji deo česme) na kojem stoji lavabo se fiksira za ploču tek kada se “izvuče” dovodna i odvodna cev čije ose treba da budu na maksimalnom razmaku od 30cm. Fiksiranje se vrši građevinskim lepkovima ili cementnim malterom. Kod nekih modela je slivnik uliven u sam lavabo te se preporučuje oprez pri montaži kako ne bi došlo do oštećenja spoljnog dela slivnika koji se spaja sa odvodom. Stub se zatim montira na zadnji deo lavaboa, izvlači se instalacija kroz otvor na stubu i monira slavina. Pre montaže poklopca obavezno pustiti česmu u rad radi kontrole spojeva.  Ukupna visina postavljene česme je 111cm.Otvor za slavinu je na visini 94cm od tla.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Betonska cesma Kulir K8 Siva“