Betonska cesma Ciglica Rust

13,000RSD Sa PDV-om

Betonska cesma Ciglica Rust

je dekorativni dvorišni element koji zadovoljava zahteve svakog ambijenta. Svojom teksturom korozije sasvim korektno oponaša izgled  vremešnog drveta, svojim senkama i detaljima dočarava zub vremena. Uklapa se u svaki ambijent, kako etno tako i savremen. Fotografija je obrađena u vidu naglašavanja detalja ali sasvim slabo kako se ne bi narušila autentičnost. Za potpuni  realistični doživljaj, mnogo je lepša uživo. Javite nam se na telefon 062/398-647 ili 011/4080-212 za sve informacije.

Opis

Betonska cesma Ciglica Rust

je dekorativni dvorišni element izrađen od betona sa najsavremenijim aditivima.  Detalj koji krasi dvorište vikendice, doma, bašte, javne površine. Model Rust nastao kao rezultat dugogodišnjeg osluškivanja želja, predloga, sugestija. Posebnim tehnikama nanošenja i preslojavanja boja se dobija magična tekstura korozije koja je sve popularnija u poslednje vreme.

Betonska cesma Ciglica Rust

se izrađuje od Profi cementa marke 42.5 na i mešavine kvarcnog i rečnog peska uz dodatak adekvatnih plastifikatora i elastifikatora koja garantuju dugotrajnost. Kroz većinu česama u zavisnosti od modela je pripremljena vodovodna instalacija prema standardima, kao i odvod. Česma je u celosti od betona i ne sadrži lake agregate kako bi se garantovala dugotrajnost, dakle čist beton bez gipsa i sl. .

Betonska cesma Ciglica Rust se završno farba po proverenoj recepturi i tehnici, mada se može dobiti i u drugoj dostupnoj kombinaciji boja ili kao osnovna siva (cementna, bez farbanja).

Kako bi ambijent bio savršen, uz česmu u istom dezenu u ponudi su i žardinjera iz serije Lala, Smreka, Rust, Woody kao i Garden step podne ploče u tri dostupne dimenzije. Ukoliko na raspolaganju ima dovoljno prostora, iz celog ovog mobilijara ne bi trebalo izostaviti roštilj iz serije “Krov” dezena Rust.

Sastoji se iz 5 delova:

  • Postolje 75x60cm debljine 6cm sa zaobljenim ivicama
  • Stub sa otvorom za slavinu 20x20cm visine 90cm
  • Korito 45x40cm visine 25cm (unutrašnjost 33x30cm dubine 20cm) debljina zida 6cm
  • Kapa četvrtaastog stepenastog oblika 26x26cm 10cm visine
  • Dekorativni poklopac postolja u obliku ćiriličnog slova G

Visina česme je 107cm, otvor za slavinu je na 85cm visine.

Razmak između vodovodne i kanalizacione instalacije ne bi trebao biti veći od 30cm.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Betonska cesma Ciglica Rust”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.