Zašto baš mi?

Zbog te porodične atmosfere i takvog pristupa potrošaču koji negujemo polazi nam za rukom da uspešno poslujemo u vreme ozbiljne konkurencije.
Metode klasične trgovine “plati i nosi” (cash and carry) su  prevaziđene jer su bez komunikacije što je sušta suprotnost našem načinu poslovanja.Svoje stručno znanje i bogato iskustvo nesebično delimo sa potrošačima. ZAJEDNO rešavamo probleme i pronalazimo najbolje rešenje i to  BESPLATNO!
U našoj prodavnici imamo svega ali nemamo sve. Nešto možemo čak i da napravimo, da osmislimo, da “nabudžimo”, vaše je da znate šta želite, mada i ne morate – smislićemo već nešto, ZAJEDNO!

Kupujete automobil? Tu se ne mešamo. Gradite, renovirate kuću, garažu, vikendicu? TU SMO ZA VAS! Pitajte nas sve što vam padne na pamet. Tu smo da vam damo najbolji savet, otklonimo svaku sumnju, razbijemo ili potvrdimo svaki mit koji ste čuli o gradnji. TOLIKO MOŽEMO I HOĆEMO! Cilj nam je da radimo i napredujemo zajedno.

Novac je teško zaraditi a lako potrošiti. Uz brojne stimulacije (popuste,rabate), paket-kupovine, odložena plaćanja i kreditiranje potrudićemo se da otežamo potrošnju Vašeg novca. Na kraju krajeva, pomoćićemo vam da kupujete samo stvari koje vam  TREBAJU!

Plaćanje robe možete izvršiti raznovrsnim platnim karticama, virmanski, čekovima i gotovinom. Za kupljena dobra je obezbeđen utovar, transport i istovar.

VIS-KOMERC ili “Kod Vujice” kako su je komšije prozvale po imenu osnivača  je porodična firma oformljena 90-ih godina kao prodavnica građevinskog materijala.

DOBRO DOŠLI!